Curriculum Vitae

Personalia

Dalfsen, Nederland

07-08-2002

contact@martijnschuman.nl

Nationaliteit

Nederlandse

Certificaten

Rijbewijs Auto B

Responsive Web Design

VCA Basis

Talen

Nederlands

Engels

Duits

Werk ervaring

Verkoop & servicemedewerker / Webmaster / Social Media coördinator, CompuStore, Dalfsen
Oktober 2018 - Heden

Verkoop van computers, reparatie en advies voor aanschaf van computers, software en randapparatuur, administratie, voorraadbeheer, telefoon aannemen, beheren van de website en andere interne systemen en Social Media coördinator.


Vulploegmedewerker, magazijn hulp & schoonmaker, Jumbo Kamphuis, Dalfsen
November 2017 – Oktober 2019

Vullen van schappen, magazijn helpen opruimen en geordend houden. Schoonmaken van schappen en de winkelvloer door middel van een schrobmachine.


Opleiding

Hogeschool Windesheim, Zwolle
September 2022 - Heden

HBO ICT


Deltion College, Zwolle
Augustus 2019 - Juli 2022

Applicatieontwikkeling niveau 4


HAVO, Thorbecke Scholen Gemeenschap, Zwolle
augustus 2018 – Juli 2019

MAVO/TL, Thorbecke Scholen Gemeenschap, Zwolle
September 2014 – Oktober 2018

Stages

Front & backend ontwikkelaar, RYSST, Zwolle
Februari 2022 – July 2022

Tijdens mijn vijf maanden durende stage heb ik in een SCRUM team gewerkt aan een voorraad management systeem. Met dit systeem is het mogelijk om inzicht te krijgen in de huidige voorraden (per vestiging) en te (openstaande) bestellingen.


Front & backend ontwikkelaar, De Haan Media, Hoogeveen
Augustus 2020 – Januari 2021

Tijdens mijn zes maanden durende stage heb ik aan verschillende projecten gewerkt. Deze projecten waren voornamelijk voor klanten, maar sommige van deze projecten waren ook voor intern gebruik.


Verkoop & servicehulp, CompuStore, Dalfsen
Februari 2018 – Februari 2018

Twee weken stage die bestond uit het helpen bij verkoop en leveren van service. Zoals reparaties, reparaties op locatie en advies leveren aan klanten.


Maatschappelijke stage, Noggus & Noggus, Dalfsen
November 2017 – November 2017

Ondersteunen bij verkoop, magazijn ordenen en product inname


Projecten

Deltion College - OSVE
Oktober 2021 – December 2021

Als voorbereiding op mijn eindexamen heb ik aan OSVE gewerkt, OSVE staat voor 'Opgave systeem voor examens'.

OSVE kan door studenten worden gebruikt om hun eigen examens in te plannen. Studenten voeren eerst hun persoonlijke informatie zoals hun voornaam, achternaam, studentnummer en klas in. Vervolgens kiezen ze uit een lijst de opleiding die ze volgen. Op basis van de opleiding die gekozen is worden er andere examens weergegeven. Zodra er een examens is gekozen kan er een datum en tijd gekozen worden, waarna het examen kan worden ingepland.

Om te voorkomen dat een student een examen voor iemand anders inplant moet deze eerst door de student zelf en door een docent worden bevestigd.

Als docent kunnen er opleidingen, examens, datums en tijdstippen worden toegevoegd, bewerkt en verwijderd worden. Een beheerder kan ook nieuwe docenten toevoegen en bestaande verwijderen.

Zoals het er nu uitziet, wordt de verdere ontwikkeling van OSVE overgedragen aan een andere projectgroep. Deze nieuwe groep gaat het project controleren en publiceren voor intern gebruik.


Team WE
November 2021 – December 2021

Het projectidee is om docenten en studenten uit verschillende onderwijsgebieden te betrekken bij het gezamenlijk oplossen van problemen op het gebied van welzijnstechnologie. Deze problemen komen voor op werkplekken en op het gebied van sociale en gezondheidszorg.

TeamWE is een internationaal project, er is namelijk een school uit Baskenland, Spanje en Finland betrokken. Om het project te realiseren ben ik een week in Tampere, Finland geweest. Gedurende deze week heb ik met mijn nationaal en internationale groep meerdere projecten gedaan en locaties bezocht.


Deltion College - Digitale Thuiscomfort Checklist
Mei 2021 – Juni 2021

Voorheen was de Thuiscomfort Checklist alleen op papier beschikbaar. Thuiscomfort houd zich bezich met het verbeteren van de woonsituatie thuis. Denk hierbij aan duurzaam wonen, slim wonen en ook langer zelfstandig wonen.

Als voorbereiding op mijn examen kreeg mijn projectgroep de vraag of wij deze checklist konden digitaliseren. Een digitale checklist is eenvoudiger te gebruiken dan een papieren checklist. Vooral omdat je dan meteen een uitslag krijgt.

Met deze checklist kan je kijken of je woning geschikt is om er je leven lang zelfstandig en comfortabel kunt wonen. De checklist stelt per ruimte in je huis een aantal vragen.

Na ongeveer 4 maanden kreeg ik de vraag of ik ook een Engelse versie van de site konden maken. Binnen een aantal dagen stond deze nieuwe versie online.


CompuStore website
September 2020 – Juni 2021

De website flink aan vernieuwing toe, ik werd daarom gevraagd of ik een nieuwe website wilde ontwikkelen. Ik heb hier elke week een paar uur aan gewerkt, waarna hij op 6 juli klaar was om live te gaan. Sinds de nieuwe site online staat hebben we gemiddeld 30% meer bezoekers en zelfs een aantal bestellingen gekregen. Het was veel werk, maar zeker een groot succes.

Hobbys

Gamen, fotografie, astrofotografie, programmeren, muziek luisteren, ICT & Game gerelateerde video's op YouTube kijken.